Tungsten Kobberlegering

Hvad er Tungsten Kobberlegering?

Tungsten Kobberlegering (Kobber Tungsten Legering, CuW, eller WCu) er en pseudo-legering af kobber og wolfram. Da kobber og wolfram ikke er gensidigt opløselige, består materialet af forskellige partikler af et metal dispergeret i en matrix af den anden. Legeringen kombinerer begge metals metaller, hvilket resulterer i et materiale, der er varmebestandigt, ablationsresistent, høj termisk og elektrisk ledningsevne og nem at maskine. Dele er lavet af WCU legeringen ved at trykke wolframpartiklerne i en ønsket form, sintre den komprimerede del og derefter infiltrere med smeltet kobber. Lader, stænger og stænger af legeringen er også tilgængelige.

Hovedkomposit og egenskaber

Type  Massefylde (g/cm3)  Ledningsevne HB (MPa)  Størrelse (mm) 
WCu50 11.9~12.3 ≥55 %IACS 1130~1180 stang: Ø1~50 
Længde<300 
Ark: 
Bredde<190 
Længde<300 
speciel type:
Bredde<190 
Længde<300
WCu40 12.8~13.0 ≥47 %IACS ≥1375
WCu30 13.8~14.4 ≥42 %IACS ≥1720
WCu20 15.2~15.6 ≥34 %IACS ≥2160
WCu10 16.8~17.2 ≥27 %IACS ≥2550
WCu7 17.3~17.8 ≥26 %IACS ≥2900


wolfram kobber dele picture

 

 

 

 

 

 

 

wolfram kobber dele leveret af os er alle med disse egenskaber. De elektriske og termiske egenskaber af legeringen varierer med forskellige proportioner. Kobber øger varmeledningsevnen, som spiller en stor rolle, når den bruges i afbrydere. Elektrisk resistivitet med en stigning i den procentdel af wolfram, der er til stede i legeringen, fra 3,16 til 55% wolfram til 6,1, når legeringen indeholder 90% wolfram. En stigning i wolfram fører til en øget maksimal trækstyrke, indtil legeringen når 80% wolfram og 20% kobber med en maksimal trækstyrke på 663 MPa. Efter denne blanding af kobber og wolfram begynder den ultimative trækstyrke derefter at falde forholdsvis hurtigt.

Fremstillingsproces

En del af blandingspulver sintringsprocessen kobber infiltration metode har generelt følgende to: Cu-pulver og 0,5 til 2,5% additiver (typisk nikkelpulver) - trykstøbning - sintring - kobberinfiltration. Processen er enkel; Denne metode er egnet til fremstilling af Cu> 20% wolfram-kobber komposit. Forskellige metoder til fremstilling af wolfram kobber materialer, kobberfordeling langs wolfram korn grænser, wolfram skelet styrken er ikke så god som høj temperatur sintringsmetode, som denne metode til at spørge for meget af råvarer, ingredienser eller produktet vil indeholde flere urenheder og gasser. BW pulver - + 2,5% Cu pulver + statisk syre - blev tilsat til det passende smeltkomposit klæbemiddel (indeholdende 35% polypropylen, 60% paraffin voks, 5% satirinsyre) - Formuleringsformen til køling af granulering - fjernelse af bindemiddel - heptaner - 3C % / min opvarmning til 500C, 10C / min opvarmning til 900C - overført til højtemperatur sintringsovnen køleopvarmning 10C / min til 1030C - til 10C / min opvarmet til 1200-16200C Smelteudvaskning - afkølet til stuetemperatur. Fremstillingsprocessen af ​​wolfram kobberpladerare ifølge disse trin, som ejer egenskaber af wolfram og kobber.

Applikationer

Kobber wolfram legering anvendes i et produkt eller en del kræver høj varme modstand, lav termisk ekspansion og høj elektrisk eller termisk ledningsevne. Tungsten kobber bruges til at fremstille motorer og elektriske apparater. Det bruges også inden for luftfart og rumflyvning. Elektroder, ildfaste dele, varmepumper, raketdele og elektriske kontakter er alle lavet af kobber wolfram legering. Legeringen er også lavet til plademetal, rør og plade metal. Kobber wolfram legering er brugt til at skabe kontakter til både høj- og mellemspændings elektriske apparater og til højhastighedstog stål enheder og switche.
WCu stænger picture
WCu stænger har været meget anvendt i Spark Erosion og Electrical Discharge Machining (EDM) proces. Generelt anvendes denne proces med grafit, men wolfram har et højt smeltepunkt. Dette gør det muligt for CuW-elektroderne at have en længere levetid end grafitelektroderne. Dette er afgørende, når elektroderne er blevet behandlet med kompleks bearbejdning. Da elektroderne er modtagelige for slid, giver elektroderne mere geometrisk nøjagtighed end de andre elektroder. Disse egenskaber tillader også stænger og rør fremstillet til gnist erosion at være mindre i diameter og længere i længden, da materialet er mindre tilbøjelige til at chip og warp.

Vi er specialister i fremstilling og tilbyder wolframrelaterede produkter i mere end 20 år og kan tilbyde WCU legering som bælge:

Kobber Tungsten Legering Elektrode

wolfram kobberelektrode picture

Vores kobber tungssten legeringselektrode er velegnet til EDM bearbejdning af disse materialer.
Fordele: lav slid, høj kontur skarphed, god bearbejdningsegenskaber.
Wolfram kobberelektrode er en god brug af wolframmetalpulver af høj renhed og høj renhedskarakteristik af kobberpulverets plasticitet.
Wolfram-kobberelektroder kan opdeles i EDM-elektrode, højspændingselektrodeudladningsrør og elektroniske emballagematerialer.

kobber wolfram legering bar

kobber wolfram legering bar picture

Specifikation: Tykkelse> 1mm; Bredde <200mm, længde <300mm;
På grund af den høje eletriske ledningsevne og lavt forbrug er kobber wolfram legeringsstang meget udbredt til fremstilling af gitter siderod, bly, understøtning, elektrode til gasudladningslampen.
kobber wolfram legering bar består af wolfram og kobber, som ejer de fremragende præstationer af wolfram og kobber, såsom god varmebestandig, ablate-resistent, høj intensitet, fremragende termisk og elektrisk ledningsevne.

Kobber Tungsten Alloy køleskab

Tungsten Kobberlegering heat sink picture

Kobber wolfram legering er meget udbredt som varmepumpe vedrører med radiator til bil-, køle- og klimaanlæg på grund af sin lave varmeudvidelse, varmebestandig, ablateresistent, fremragende termisk og elektrisk ledningsevne.
Kobber Tungsten Alloy køleskabs galvanisk belagt med Ni eller NiAu eller strømløs Ni belagt Halvfabrikata: op til 100x100mm med en tykkelse på 0,5 til 50mm. Tungsten kobber køleskab med fordele ved høj termisk ledningsevne, fremragende hermeticitet og fremragende fladhed.

Kobber Tungsten Elektriske kontakter

wolfram kobber elektriske kontakter picture

Elektriske kontakter udsættes for ekstreme mekaniske og termiske belastninger under drift. For brøkdele af et sekund stiger temperaturerne til flere tusinde grader som følge af bøjen.
Vores kobber wolfram legering materialer anvendes på grund af deres unikke fysiske egenskaber.
Kobber wolfram legering elektriske kontakter har god modstandsdygtighed over for bue erosion, mekanisk slid, kontakt svejsning og god ledningsevne.
Kobber wolfram legering elektriske kontakter er meget udbredt som kontakt tips og kontakt elektrode.

Eventuelle tilbagemeldinger eller forespørgsler fra Tungsten Kobberlegering Products er du velkommen til at kontakte os:
Email: sales@chinatungsten.com
Tel.: +86 592 512 9696 ; +86 592 512 9595
Fax.: +86 592 512 9797

Mere info:  Tungsten Kobber   Tungsten Kobberlegering